Wie zijn wij

Welkom bij Strong Talk, Wij verzorgen maatwerktrainingen door het hele land. Het Strong Talk team van trainers werkt vol enthousiasme aan trainingen die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de unieke leerdoelen, ervaringen en het kennisniveau van de deelnemers. Hierdoor staan we garant voor optimale resultaten. Behalve inhoudelijk komt Strong Talk de klant ook graag praktisch tegemoet: wij trainen overal in het land. U vraagt wij draaien. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, maar wij bieden ook ‘incompany trainingen’ aan, in opdracht van bedrijven.

Onze expertise loopt uiteen van computer skills tot communicatieve vaardigheden. Ieder onderwerp wordt verzorgd door een kleine vakgroep van ervaren, charismatische trainers. De vorm van de trainingen is interactief, waarbij theorie wordt afgewisseld met opdrachten, oefeningen, casusbesprekingen, rollenspellen etc., zodat de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht. In de trainingen is ruimte en aandacht voor persoonlijke inbreng van de deelnemers, waardoor de lesstof kan worden gelinkt aan de dagelijkse (werk-) situatie van de deelnemers.

Strong Talk zelf is gevestigd in Amsterdam, wij zijn in de mogelijkheid door heel Nederland de trainingen aan te bieden. Wij werken met veel passie en enthousiasme aan hoogstaande trainingen afgestemd op de wensen van de klant. Wij proberen ons trainingsaanbod zo breed mogelijk te houden, door goed te luisteren naar de wensen van de deelnemers en mondiale ontwikkelingen op trainingsgebied op de voet te volgen. Voor een aantal trainingen werken wij samen met trainingspartners waardoor we nog vollediger en flexibeler kunnen zijn.

NAAR TRAININGEN